Modellen Tigchel finoven

Creëer uw eigen Tigchel finoven, want de Tigchel finoven is geheel naar eigen wens samen te stellen. U bepaalt zelf de grootte en vorm van de stookkamer, kiest de gewenste stookdeur, asladeur, asluikjes en bepaalt hoe u uw kachel afgewerkt wilt hebben. Wist u ook dat een bestaande haard of kachel ook kan worden omgebouwd naar een Tigchel finoven? Een Tigchel finoven wordt namelijk helemaal op maat gemaakt, geleverd en gebouwd. Voor iedere woning is er dus wel een oplossing. Uiteraard ondersteunen wij u bij uw selectieproces.

Verschillende afmetingen Tigchel finoven

De stookkamer van de Tigchel finoven is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen, met daarbij per type gerelateerd, een aantal varianten in deuren, laden en luikjes. Bekijk de mogelijkheden op onderstaande afbeeldingen.

 

Stookdeuren

Wij hebben naast de traditionele gietijzeren deuren ook moderne stalen deuren (ook in RVS uitvoering) in de collectie. U ziet ze hieronder afgebeeld en tevens zijn de mogelijke stookdeuren ook afgebeeld naast de bijbehorende stookkamer (zie hierboven).

 

.

Warmtebank

U kunt uw Tigchel finoven verder personaliseren door te kiezen voor een warmtebank. Bij het stoken van de kachel worden de warme rookgassen ook door de bank getransporteerd waardoor u heerlijk kan genieten van een verwarmde bank. Wilt u weten welke extra opties nog meer mogelijk zijn bij een Tigchel finoven? Klik dan hier.

 

Wij bekijken graag samen met u welke Tigchel finoven voor u het meest geschikt is. Heeft u vragen of wilt u graag advies, neem dan contact met ons op via 0575 432 331 of info@ecofinovens.nl. Wilt u graag een Tigchel finoven in het echt bekijken, kom dan naar onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland).