Prijsopgave Tigchelkachel of Tigchel finoven

Kan Ecofinovens gelijk een prijsopgave geven? Ja, er kan direct een prijs voor een Tigchelkachel of Tigchel finoven bij benadering worden geven. In onze uitgebreide brochure staan alle technische specificaties en prijzen voor de verschillende houtkachels en de accessoires. Ook in het geval u overweegt zelf de kachel te bouwen. De brochure kunt u via ons contactformulier aanvragen en kunt u thuis rustig bestuderen. Wilt u ook graag met een van onze experts van gedachten wisselen over de mogelijkheden van een houtkachel bij u thuis, maak dan een afspraak in onze showroom.

Nadat u een afspraak heeft gehad met één van onze experts, ter plaatse of in de showroom, kunnen wij u een gedetailleerde offerte uitbrengen. Vaak is het goed om nog even over de verschillende mogelijkheden, grootte en accessoires die tijdens het gesprek naar voren zijn gekomen na te denken. Heeft u al uw wensen helder, dan ontvangt u binnen een week een schriftelijke prijsopgave via de e-mail.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht ‘Vraag en antwoord‘.

Klik hier voor meer inspiratie of bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om meerdere Tigchelkachels en Tigchel finovens in het echt te bekijken.