Finoven

De finoven is leverbaar in 18 uitvoeringen, klein tot groot, bepaald aan aan de hand van het aantal kubieke meters van uw woning. Voor een persoonlijk advies op maat, kunt u het beste even contact met ons opnemen via onderstaande link.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product
Tadelakt Romeins Oker

Tadelakt Tierrafino Stone is een waterafstotende stuc op basis van kalk, die binnen en buiten toepasbaar is. Met zijn marmerachtige uitstraling en stootvastheid, is Tierrafino Stone Tadelakt zeer geschikt voor badkamers, open haarden en ornamenten.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product
Leemfinish Ayers Rock

Tierrafino leemfinish stuc is een natuurlijke leemstuc, ontwikkeld voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Muren behandeld met Tierrafino leemfinish ogen stijlvol en stralen rust uit.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product

Open haard ombouwen naar houtkachel

Kan onze open haard worden omgebouwd naar een Tigchelkachel of Tigchel finoven? Om op ‘ombouwen’ met ja te antwoorden, is te gemakkelijk gezegd. Nadat de haard geheel is verwijderd, kan op de bestaande fundering een Tigchelkachel of zelfs een heuse Tigchel finoven een veel groter profijt, in zowel houtgebruik als in warmtecomfort, zie onderstaand voorbeeld.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht ‘Vraag en antwoord‘.

Klik hier voor meer inspiratie.