De nieuwe Tigchelkachel DS serie is nu beschikbaar!

De nieuwe serie DS van de Tigchelkachels is vanaf nu verkrijgbaar.

Inieuwe-tigchelkachel-model-dsnnovatie en ontwikkeling zijn twee belangrijke peilers voor de Tigchelkachels. Deze vernieuwing en ontwikkeling resulteert in een hoger kwaliteitsniveau van de houtkachels. Daarbij is nu ook een variatiemogelijkheid gekomen in de uitstraling van de Tigchelkachel, de Tigchelkachel DS!

De Tigchelkachel, ook wel tegelkachel, is een uiterst efficiënte accumulerende houtkachel. De kracht van de Tigchelkachel zit naast de geavanceerde stookkamer van vuurvaste stenen en het hoge verbrandingsrendement (>90%) ook in het feit dat de massief stenen ombouw zeer lang warmte uitstraalt. Met één of twee stookbeurten brandt de Tigchelkachel 1 tot 1,5 uur en wordt uw ruimte wel 12 tot 24 uur lang verwarmd.

tigchelkachel-4ds-nieuw-model-groen-showroom-2Wilt u dit nieuwe model en de werking van een Tigchelkachel graag zien? Vanaf nu staat het nieuwe model (een amandel groene 4D) in onze showroom. Tevens bent u van harte welkom om in november 2016, december 2016 en januari 2017 te komen op onze gratis stookochtenden en de workshop introductie leemkachel bouwen. U kunt zich hier via e-mail voor opgeven.

Neem een kijkje in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) of maak een afspraak via ons contactformulier of 0575 432 331. Ook kunt u een uitgebreide informatiefolder aanvragen via het brochureformulier.