Contact

In de zomerperiode dient u rekening te houden met langere levertijden van producten ivm zomersluitingen van de leveranciers.

Het adres van onze showroom is Hoogstraat 6 in Toldijk (nabij Zutphen).

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Openingstijden showroom augustus 2019
Donderdag van 10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdagen en zondagen in augustus gesloten
Overige werkdagen wel open op afspraak

U kunt een adviesgesprek inplannen van maandag t/m donderdag. Tijdens de openingstijden van onze showroom is het vaak te druk om voldoende tijd hiervoor te reserveren. Als u een adviesgesprek wenst, vragen we u om een afspraak te maken via onderstaand contactformulier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze, diensten, producten of bouwmaterialen neem dan contact met ons op. Ons team staat u graag te woord en denken graag met u mee. In onze showroom kunt u uitgebreid kennis maken met de Tigchelkachel, Tigchel finoven en alle andere natuurlijke producten die wij verkopen en verwerken. Tevens kunt u de werking van een Tigchel finoven of Tigchelkachel in het echt voelen en bekijken. Wij hebben meerdere modellen in onze showroom staan.

Contactgegevens:
Hoogstraat 6, 7227 NJ Toldijk.
T +31 (0)575-43 23 31
E info@ecofinovens.nl

Ook kunt u gemakkelijk via onze website een brochure aanvragen met informatie over de kachels (prijs, formaten, technische eigenschappen etc.).

Contactformulier
Wilt u graag een informatie folder aanvragen, klik dan hier.

Kopieer lask3HaJ in het onderstaande veld